ТОВ фірма "ЮЛГ"UARUUKGEFirm "YULG" Ltd.

Хеверт Синусітіс удостоєний нагороди "Лікарський засіб року 2014".

2014-07-02

Науковий симпозіум «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НАРОДНОЇ І НЕТРАДИЦІЙНОЇ МЕДИЦИНИ: ЗДОРОВ’Я ТА ДОВГОЛІТТЯ

2014-04-30

BEAUTY VISION

2014-02-04

КРЕМОВА ПІДВОДКА СЕРІЇ HD

2014-01-27

Хеверт Синусітіс удостоєний нагороди "Лікарський засіб року 2014".

02/07/2014

Хеверт Синусітіс удостоєний нагороди "Лікарський засіб року 2014"

Федерацією німецьких фармацевтів, отримуючи цю нагороду вже всьоме за останні 9 років.

Німецькі фармацевти підтримали препарати компанії Хеверт Арцнайміттель - Хеверт Калмвалера і Хеверт Сінусітіс отримали нагороду «Ліки 2014» в категоріях гомеопатичні заспокійливі засоби та препарати проти синуситу. Результати були отримані за підсумками 15-го репрезентативного опитування в Bundesverband Deutscher Apotheker (Федеральний союз німецьких фармацевтів). Фармацевтам було запропоновано чесно відповісти про свій намір рекомендувати безрецептурні ліки, що продаються в аптеках. Церемонія нагородження відбудеться 6 лютого 2014 року в Alte Oper у Франкфурті.

Доктор Ральф Вайріх і Сара Мюнх з Хеверт Арцнайміттель раді нагороді.

«Ми дуже раді нагороді і особливо пов'язаній з нею довірі фармацевтів до нашої продукції», - пояснює доктор Ральф Вайріх, директор з маркетингу / продажу / експорту в Хеверт Арцнайміттель. «Все більше і більше людей прагнуть лікувати хвороби природним шляхом і з мінімальними побічними ефектами. Ми пишаємося тим, що фармацевти рекомендують у таких випадках наші препарати, виготовлені в долині Нее у традиціях знаменитого натуропата і батька комплексної гомеопатії Пастора Емануеля Фельке".

Переможцем у категорії препаратів від синуситу 2014 став Хеверт Синусітіс. Гомеопатичний комплексний препарат може застосовуватися при звичайній застуді, а також конкретно при синуситі. Поєднання одинадцяти ретельно підібраних гомеопатичних компонентів має протизапальну, протинабрякову дію, робить секрет більш рідким, сприяє регенерації слизової тканини. Такі супутні симптоми, як відчуття розбитості, головний біль, чхання та свербіж, пом'якшуються.

Необхідна інформація:

Хеверт Синусітіс приймається у складі комплексної терапії тривалого нежитю з гнійними слизовими або водянистими виділеннями; утрудненого носового дихання; закладеності носа; тяжкості і болю в області запаленої пазухи при гострих і хронічних синуситах. Про протипоказання прочитайте інструкцію або проконсультуйтеся з лікарем.